Köper guld stockholm

Vill du veta mer om köper guld stockholm? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om köper guld stockholm.

Mer om köper guld stockholm

Snart kommer mer information om köper guld stockholm, vi uppdaterar för tillfället

Guldsmed rånad vid Gullmarsplan

guldsmedsrånMaskerade rånare körde in genom rutan till en guldsmedsbutik på Gullmarsplan i Stockholm och flydde sedan från platsen vid lunchtid på onsdagen.

Enligt polisen användes en jeep för att köra in genom rutan till guldsmedsbutiken. Där ska rånarna ha hotat till sig ett i nuläget okänt byte och sedan flytt från platsen i en vit personbil.

Vi vet inte om de hade några vapen, men något tillhygge använde de säkerligen för att knacka sönder montrar i butiken, säger Albin Näverberg, på Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Enligt vittnesuppgifter ska rånarna ha kört iväg genom tunneln söderut. Polisen söker nu efter dem, bland annat genom helikopter, och håller förhör med vittnen till händelsen.

Guld stockholm

Vill du veta mer om guld stockholm? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om guld stockholm.

Mer om guld stockholm

Snart kommer mer information om guld stockholm, vi uppdaterar för tillfället

Guld köpes stockholm

Vill du veta mer om guld köpes stockholm? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om guld köpes stockholm.

Mer om guld köpes stockholm

Snart kommer mer information om guld köpes stockholm, vi uppdaterar för tillfället

Hallbergs guld stockholm

Vill du veta mer om hallbergs guld stockholm? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om hallbergs guld stockholm.

Mer om hallbergs guld stockholm

Snart kommer mer information om hallbergs guld stockholm, vi uppdaterar för tillfället

Köpa guld stockholm

Vill du veta mer om köpa guld stockholm? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om köpa guld stockholm.

Mer om köpa guld stockholm

Snart kommer mer information om köpa guld stockholm, vi uppdaterar för tillfället