Silver guld

Vill du veta mer om silver guld? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om silver guld.

Mer om silver guld

Snart kommer mer information om silver guld, vi uppdaterar för tillfället

Guld silver

Vill du veta mer om guld silver? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om guld silver.

Mer om guld silver

Snart kommer mer information om guld silver, vi uppdaterar för tillfället

Guld och silver

Vill du veta mer om guld och silver? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om guld och silver.

Mer om guld och silver

Snart kommer mer information om guld och silver, vi uppdaterar för tillfället

Priset på guld föll under onsdagen

Priset på guld föll under onsdagen till sin den lägsta nivån på en månad i takt med att dollarn stärks och handlarna ängsligt väntar på nyheter kring USA:s dåliga ekonomi.

Guldet såldes av i allt högre takt när guldpriset tidigare under dagen föll igenom sitt 100-dagarsgenomsnitt om 1.698 dollar per uns. Spotpriset på guld stod vid 17-tiden på onsdagen på 1.686 dollar.

Bland övriga ädelmetaller såg prisnedgången liknande ut på onsdagseftermiddagen: Silverpriset backar drygt 0,5 procent till 32,62 dollar per uns, medan platina faller ungefär lika mycket till 1.573,49 och palladium minskar ca 0,3 procent till 676,50 dollar.

Silver och guld

Vill du veta mer om silver och guld? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om silver och guld.

Mer om silver och guld

Snart kommer mer information om silver och guld, vi uppdaterar för tillfället

Guld o silver

Vill du veta mer om guld o silver? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om guld o silver.

Mer om guld o silver

Snart kommer mer information om guld o silver, vi uppdaterar för tillfället