Guld köpes malmö

Vill du veta mer om guld köpes malmö? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om guld köpes malmö.

Mer om guld köpes malmö

Snart kommer mer information om guld köpes malmö, vi uppdaterar för tillfället

Köpa guld malmö

Vill du veta mer om köpa guld malmö? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om köpa guld malmö.

Mer om köpa guld malmö

Snart kommer mer information om köpa guld malmö, vi uppdaterar för tillfället

Hallbergs guld malmö

Vill du veta mer om hallbergs guld malmö? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om hallbergs guld malmö.

Mer om hallbergs guld malmö

Snart kommer mer information om hallbergs guld malmö, vi uppdaterar för tillfället

Guld malmö

Vill du veta mer om guld malmö? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om guld malmö.

Mer om guld malmö

Snart kommer mer information om guld malmö, vi uppdaterar för tillfället

Köper guld malmö

Vill du veta mer om köper guld malmö? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om köper guld malmö.

Mer om köper guld malmö

Snart kommer mer information om köper guld malmö, vi uppdaterar för tillfället

Stigande guldpris ökar smyckesryckningar

Att guldpris ökar och att flertalet skumma uppköpare är polisens förklaringar till sommarens smyckesryckningar. Den senaste inträffade vid lunch på torsdagen där en kvinna i centrala Malmö rånades på smycken.

Här är Malmös guldhandlare, säger kommissarie Martin Åkesson och lägger fram en förvånande tjock bunt datalistor. Tidigare var det i princip bara pantbankerna som handlade med guld – där har vi upparbetade kontakter som fungerar mycket bra – nu har det poppat upp handlare överallt.

Samtliga handlare på listorna – företagare som anmält att de handlar med begagnade varor – kan räkna med påhälsning den närmaste tiden. Och så några handlare till så klart.

Vi har en viss uppfattning om vilka som är särskilt aktuella, säger Martin Åkesson.

Polisen har fått in rapporten om över 30 smyckesryckningar har begåtts sedan mitten av april i år. Efter en serie på sex i tisdags greps en man i tjugoårsåldern i en utpekad bil, ensam.

Med en ny organisation satsar polisen i Malmö framöver allt hårdare på samordning vid seriebrott som smyckesryckningar. Det innebär samkörning med övriga poliser i Sverige, så att brottsaktiva ska kunna kopplas till flera brott på en gång. Och få att de kriminella får hårdare straff.

Malmö guld

Vill du veta mer om malmö guld? Vi rekommenderar då att använda sökfunktionen till höger så kommer du att hitta mer information om malmö guld.

Mer om malmö guld

Snart kommer mer information om malmö guld, vi uppdaterar för tillfället